2006/2006/ Eylül Ayı Meclis Kararları

2006/43 Nolu Karar

Belediye Meclisimizin 08.09.2006 tarihli 5 Seçim, EYLÜL Döneminin 3.birleşiminde; Beşiktaş, Akat Mahallesi, 89 pafta, 1357 ada, 1-2 parsellerin1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına ait İmar Komisyonu Raporu okunarak aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2006/42 Nolu Karar

Belediye Meclisimizin 08 EYLÜL 2006 tarihli EYLÜL dönemi toplantısının 3.birleşiminde, Belediyemiz Eğitim ve Sosyal Tesisler Yönetmenliğine ait Bütçe ve Hukuk Komisyonlarının ortak raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2006/41 Nolu Karar

Belediye Meclisimizin 06.09.2006 tarihli EYLÜL dönemi toplantısının 2. birleşiminde, Bozcaada Belediyesi ile Belediyemiz arasında Kardeş Belediye İlişkisi kurulmasına ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2006/40 TEKLİF KARAR
Belediye Meclisimizin 4 EYLÜL 2006 tarihli EYLÜL Döenmi Toplantısının 1. Birleşiminde yapılan gizli açık oylama sonucunda;

3 Adet Encümen üyeliğine, Sayın Çetin SOYSAL'ın sözlü önergesine, Uğur BÜYÜKBALKAN, Selma  TOSUN ve Uğur GEDİK önerilmişlerdir. Daimi Encümen Üyelikleri için 25 oy kullanıldığı, 24 oy'un gecerli 1 oy'un boş olduğu anlaşılmıştır. Uğur BÜYÜKBALKAN 24 oy, Selma TOSUN 24 oy, Uğur GEDİK 24 oy, alarak Encümen üyeliğine seçilmişlerdir.

Sayın Çetin SOYSAL'ın  sözlü önergesiyle, 9 adet olarak önerilen İhtisas Komisyonlarında, Bütçe Komisyonu Üyeliği 5 İmar Komisyonu Üyeliği 5,
Hukuk Komisyonu Üyeliği 5, Tarife Esnaf ve Çalışanlar Komisyonu 5, Kültür ve Sanat Komisyonu üyeliği 5, Sivil Toplum Örgütleri Katılım ve İletişim Komisyonu üyeliği 5, Çevre ve Trafik Sağlık ve Engelliler ile Kadın ve Çocuk Komisyonu üyeliği 5, Gençlik Spor ve Eğitim Komisyonu üyeliği 5, Deprem ve Afet Komisyonu üyeliği 5 kişi olarak belirlenmesi önerisi OYBİRLİĞİ ile kabul edilmiştir.

Bütçe Komisyonu üyeliklerine, Çetin SOYSAL'ın sözlü önergesiyle, Uğur BÜYÜKBALKAN, Mehmet HANİF, Hasan BOZKURTER, Zakir ÖZLÜ ve Yasin SÜSLİ önerilmişlerdir. Yapılan açık oylama sonucunda, önerilen Meclis üyeleri OYBİRLİĞİ ile İmar Komisyonu üyeliklerine seçilmişlerdir.

İmar Komisyonu üyeliklerine, Çetin SOYSAL'ın sözlü önergesiyle, Bülent TATAR, Yakup ŞEKER, İsmail AKYILDIZ, Yavuz ÇAKMAKKAYA ve Namık KANTOĞLU önerilmişlerdir.

Hukuk Komisyonu üyeliklerine, Çetin SOYSAL'ın sözlü önergesiyle, Mehmet HANİF, Kemal ÇİLOĞLU, Zakir ÖZLÜ, Uğur BÜYÜKBALKAN ve Nusret BOZDEMİR önerilmişlerdir. Yapılan açık oylama sonucunda önerilen Meclis üyeleri OYBİRLİĞİ ile Hukuk Komisyonu üyeliklerine seçilmişlerdir.

Tarife, Esnaf ve Çalışanlar Komisyonu üyeliklerine, Çetin SOYSAL'ın sözlü önergesiyle,Uğur GEDİK, Hasan ŞENYURT, Mehmet DİL, Celal AKGÜN, ve İsmail AKYILDIZ önerilmişlerdir. Yapılan açık oylama sonucunda önerilen Meclis üyeleri OYBİRLİĞİ ile Tarife Komisyonu üyeliklerine seçilmişlerdir.

Kültür, Sanat Komisyonu üyeliklerine, Çetin SOYSAL'ın sözlü önergesiyle, Selma TOSUN, Yavuz ÇAKMAKKAYA, Sinan GENİM, İsmail AKYILDIZ, Erkan ULUSEL önerilmişlerdir. Yapılan açık oylama sonucunda önerilen Meclis üyeleri OYBİRLİĞİ ile Kültür, Sanat Komisyonu üyeliklerine seçilmişlerdir.

Sivl Toplum Örgütleri Katılım ve İletişim Komisyonu üyeliklerine, Çetin SOYSAL'ın sözlü önergesiyle, Zakir ÖZLÜ, Yakup ŞEKER, İdris EŞKİ Mehmet ASLAN, Sunusi MISIROĞLU, önerilmişlerdir. Yapılan açık oylama sonucunda önerilen Meclis üyeleri OYBİRLİĞİ ile Sivil Toplum Örgütleri Katılım ve İletişim Komisyonu üyeliklerine seçilmişlerdir.

2006/39 Nolu Karar

Belediye Meclisimizin 04 EYLÜL 2006 tarihli EYLÜL dönemi toplantısının 1. birleşiminde, Beşiktaş-Dikilitaş-Balmumcu Bölgesi 1/1000 ölçekli öneri uygulama İmar Planlarına ait İmar Komisyonu raporu okunarak aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.