2012/2012/ Mart Ayı Meclis Kararları

2012/23 KARAR
Belediye Meclisimizin 05 Mart 2012 tarihli Mart dönemi toplantısının 1.birleşiminde, Belediyemiz ile Budapeşte Obuda Belediyesi arasında Kardeş Belediye ilişkisi kurulmasına ait Müdürlük teklifi okunarak TEKLİF-KARAR şeklinde kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/24 KARAR
Belediye Meclisimizin 05 Mart 2012 tarihli Mart dönemi toplantısının 1.birleşiminde Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle organize edilen “Kadına yönelik Şiddet İnsan Hakları İhlali” temalı bir heykelin alımının yaptırılmasına ait Müdürlük teklifi okunarak TEKLİF-KARAR şeklinde kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/25 KARAR
Belediye Meclisimizin 09 MART 2012 tarihli MART dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, Başkanlığımızda boş bulunan Norm fazlası Memur kadrolarının iptali, derece, ünvan ve sınıf değişikliği yapılmasına ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/26 KARAR
Belediye  Meclisimizin 09 MART 2012 tarihli MART dönemi toplantısının  2.Birleşiminde, Sicil Amir Yönetmenliğinin yürürlükten kaldırılmasına  ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ  ile karar verildi.

2012/27 KARAR
Belediye Meclisimizin 09 Mart 2012 tarihli Mart dönemi toplantısının 2.birleşiminde, Belediyemiz ve Gönüllülerle yapılacak işbirliğinin esaslarını belirleyecek yönergenin onaylanması ve bu kapsamda gönüllü ile “Ortak Anlayış Belgesi” imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesine ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.