2012/2012/ Ağustos Ayı Meclis Kararları

2012/62 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, Başkanlığımızda boş bulunan memur kadrolarında derece ve unvan değişikliği, dolu kadrolarda derece değişikliği yapılması ve boş işçi kadrolarının iptaline ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/63 KARAR

Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, 5393 sayılı Belediye Kanununun 75’nci maddesinin (b) bendine göre Başkanlığımız personeli Yıldız KARTAL, Azim TEMİZEL ve Zekeriya KAYA’nın Kaymakamlık emrinde görevlendirilmesine ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/64 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (d) bendi ile 68.maddesinin (e) bendine göre Belediye Başkanına Borçlanma yetkisi verilmesine ait Hukuk ve Bütçe Komisyonları ortak raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/65 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.birleşiminde,  Levent Mahallesi, 23 pafta, 901, 902, 906 ve 907 adalar arasında, Yeni Sülün sokak ile Güllü Sokağın kesişimindeki alana 5393 Sayılı Belediye Kanununun “Belediye Meclisinin Görev ve Yetkilerini” düzenleyen 18. maddenin (n) bendine göre “Ressam Ömer Uluç Parkı” adının verilmesine ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/66 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, Beşiktaş Şehit Emniyet Amiri Semih BALABAN yerleşkesi içinde bulunan Acil Müdahale Büro Amirliği irtibat bürosunun çatısının onarımının yapılabilmesi için 5393 sayılı Belediye Kanunun 75.maddesi (a) bendine göre Belediye Başkanına yetki verilmesine ait Hukuk ve Bütçe Komisyonları ortak raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/67 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, Beşiktaş Kaymakamlığı İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısında alınan karar gereği Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz tarafından yeni açılan işletmelere güvenlik kameraları takma zorunluluğu kararının değerlendirilmesine ait Hukuk ve Tarife Esnaf Çalışanlar Komisyonları ortak raporu okunarak, Müdürlüğüne iadesine OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/68 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, 08-11 Ekim 2012 tarihleri arasında Belçika’nın Başkenti Brüksel de düzenlenecek olan “Open Days” Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftasına katılacak olan Sayın Belediye Başkanı İsmail ÜNAL, Sayın Meclis Üyeleri Şule BERKSOY ile Recep KABİLOĞLU, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Elçin ÖNDER TURAN, Sağlık İşleri Müdürü Şeref ŞEKER, Memur Deren EVCİLMEN‘in ulaşım, konaklama ve harcırah giderlerinin 6245 sayılı Harcırah Kanunu gereği Belediye Bütçesinden ödenmesine ait Bütçe ve Hukuk Komisyonları ortak raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/69 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.Birleşiminde, 22-28 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak olan 13’ncü Batı Çin Uluslararası fuarı (WCIF) 9. Uluslararası Turizm ve Kültürü geliştirme konferansı kapsamında Çin’in Şanghay, Chengdu ve Pekin şehirlerine yapılacak olan yurt dışı teknik geziye Marmara Belediyeler Birliği üyelerimiz M.Aydın VELİOĞLU ve Mehmet Rıfat AKYÜZ’ün katılım bedeli, yol, konaklama ve harcırah giderlerinin 6245 sayılı Harcırah Kanunu gereği Belediye Bütçesinden ödenmesine ait Bütçe ve Hukuk Komisyonları ortak raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.

2012/70 KARAR
Belediye Meclisimizin 10 AĞUSTOS 2012 tarihli AĞUSTOS dönemi toplantısının 2.birleşiminde, Beşiktaş, Dikilitaş mahallesinde bulunan, Üst Üzengi parkına “Hasan Hüseyin ARSLAN” parkı isminin verilmesine; Alt Üzengi parkı isminin de “Üzengi Parkı” olarak isimlendirilmesine ait Hukuk Komisyonu raporu okunarak, raporun aynen kabulüne OYBİRLİĞİ ile karar verildi.