Beşiktaş'ta Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Park ve Meydanlarda Ücretsiz Wi-Fi

Beşiktaş Belediyesi, sosyal belediyecilik ve akıllı şehir anlayışı ile hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlarda ve parklarda ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi) hizmeti vermeye başladı.

Beşiktaş halkını park ve meydanlarda ücretsiz internete kavuşturmayı hedefleyen projenin ilk aşaması on park ve üç meydanda sona erdi. İkinci aşamada ise Beşiktaş genelinde tüm park ve meydanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti için ön çalışmalar devam edecek.

Ücretsiz internet erişimi, 5651 Sayılı İnternet Yasası’na uygun olarak hizmet veriyor. Vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi ağını seçtikten sonra telefonlarına gelen SMS şifresi ile ücretsiz Wi-Fi hizmetinden kolaylıkla yararlanabiliyorlar.

Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Veren Meydanlarımız

• Köyiçi Meydanı