Beşiktaş Mobil İle Her An Yanınızdayız!

Beşiktaş Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak ve daha ulaşılabilir olmak adına Beşiktaş Mobil uygulaması ile bir yeniliğe daha imza atıyor.

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2016 Perşembe

Mobil uygulamamız hizmetinizde!

Beşiktaş Belediyesi’nin IOS ve Android işletim sistemlerine uygun olarak geliştirilen resmi mobil uygulaması Beşiktaş Mobil kullanıma hazır.

Beşiktaş Mobil uygulaması ile her an yanınızdayız!

Beşiktaş Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak ve daha ulaşılabilir olmak adına Beşiktaş Mobil uygulaması ile bir yeniliğe daha imza atıyor. Kullanım kolaylıkları ve farklı özellikleri ile hizmete giren uygulamamız ile size sunduğumuz başlıca hizmetlerimiz;

• Çek Gönder: Bu hizmeti kullanarak belediyemiz sınırları içinde yaşamış veya görmüş olduğunuz sorunları bize iletebilir ve bu şikayetlerinizin çözülmesi konusunda ne aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.

• Vergi Ödeme: Belediyemizce tahsil edilen vergi borçlarınızı takip edebilir ve dilerseniz kredi kartı ile borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

• E-İmar: Arsanız ile ilgili imar durumunu takip edebilir ve görüntüleyebilirsiniz.

• Otoparklar, Nöbetçi Eczaneler ve Önemli Mekanlar: Belediyemiz sınırları içinde yer alan bu noktaları harita üzerinde görüntüleyebilir ve bulunduğunuz konumdan bu noktalara nasıl gidebileceğinizi öğrenmek için “Rota Çizme” özelliğini kullanabilirsiniz ve arama yapabilirsiniz.

Toplu Taşıma, Tüm toplu ulaşım araçlarına tek bir yerden ulaşabilir ve güncel otobüs, metro, feribot, vapur, minibüs ve diğer toplu taşıma tarifelerini içermektedir. (Trafi uygulaması tarafından sağlanmaktadır.)

Ayrıca belediyemiz ile ilgili haber ve duyuruları uygulamamızı kullanarak anlık olarak takip edebilirsiniz.

Uygulama kullanım rahatlığı için, son teknolojileri kullanarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

IOS (iphone, ipad telefon - tablet) kullanıcıları için Apple Store’dan İndirme Linki

Android (Samsung vb. telefon - tablet) kullanıcıları için Google Play Store’dan İndirme Linki