Hazinedar İstanbul’un En Başarılı Başkanları Arasında!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nda İstanbul’un en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer aldı.

Eklenme Tarihi: 01 Şubat 2016 Pazartesi

Andy-Ar’ın 21 Ekim- 9 Aralık 2015 tarihleri arasında yaptığı “Yerel Yönetimler Performans Araştırması”nın İstanbul ayağında Avrupa ve Asya yakalarının en başarılı ilçe belediye başkanları belirlendi. İlçelerde yapılan araştırmada vatandaşa "Hizmet Memnuniyeti", "Halka Yakınlık" ve "Tanınırlık" olmak üzere 3 kategoride sorular yöneltildi.

Araştırmada halka "Yaşadığınız ilçenin belediye hizmetlerinden memnun musunuz?, Yaşadığınız ilçenin belediye başkanını halka yakın buluyor musunuz?, Yaşadığınız ilçenin belediye başkanını tanıyor musunuz?" gibi sorular soruldu. Sonuçta her iki yakada üç kategorinin “En Başarılı” belediye başkanları ortaya çıktı. Başkan Hazinedar, araştırmanın Avrupa Yakası ayağında en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı. Ayrıntılı sonuçlar için tıklayınız.

İstanbul’un ‘en başarılı’ başkanları arasında yer alan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, kendisini bu sonuca götüren çalışmalarını ve hizmetlerini Habertürk gazetesine anlattı. Röportajın detayları için tıklayınız.