Beşiktaş Belediyesi’ne Prestijli Ödül!

Beşiktaş Belediyesi, 14 Mart Tıp Haftası kapsamında düzenlenen ödül töreninde Prof. Dr. Nusret H. Fişek Halk Sağlığı Teşvik Ödülü’nün sahibi oldu.

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2016 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Evde Fizyoterapi hizmetleriyle Prof. Dr. Nusret H. Fişek Halk Sağlığı Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

14 Mart Tıp Haftası kapsamında düzenlenen ödül töreni ile hizmet plaket törenleri 13 Mart 2016 Pazar günü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Oditoryumu’nda gerçekleştirildi. Tören kapsamında verilen Prof. Dr. Nusret H. Fişek Halk Sağlığı Teşvik Ödülü’nün sahibi ise Beşiktaş Belediyesi oldu.

Türkiye’de halk sağlığına önemli katkılarda bulunmuş olan Prof. Dr. Nusret Fişek anısını yaşatmak ve İstanbul’da Temel Sağlık Hizmetleri alanında iz bırakan gerçek, tüzel kişi ya da kişileri ödüllendirerek halk sağlığının gelişmesine katkıda bulunma amacı güden Nusret Fişek Ödülü her yıl Tıp Haftası kapsamında veriliyor.

İstanbul’da sağlık alanında ve çeşitli dallarda hizmet veren kurum ve kuruluşların temsilcilerinden oluşan jüri üyelerinin seçimiyle sağlık alanında verilen prestijli ödülün sahibi bu yıl Beşiktaş Belediyesi oldu.

Ödülü Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Mercan ve Sağlık İşleri Müdürümüz Dr. Yadigar Baylan teslim aldı.