Beşiktaş Belediyesi Teröre Karşı Tek Yürek!

Beşiktaş Belediyesi, Taksim İstiklal Caddesi’nde “Teröre Karşı Tek Yürek” yürüyüşü düzenledi.

Eklenme Tarihi: 22 Mart 2016 Salı

Beşiktaş Belediyesi, İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınamak ve esnafa taziyede bulunmak için saldırının meydana geldiği noktaya yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşe, Beşiktaş Belediye Başkanı Av Murat Hazinedar, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Beşiktaş Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyeleri ve Beşiktaş Muhtarlar Derneği yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah saat 09.00’da Taksim Meydanı’nda toplanan kalabalık, ellerinde “Teröre Karşı Tek Yüreğiz. Halkımızın Başı Sağ Olsun” yazılı pankart ve çiçeklerle saldırının yaşandığı Balo Sokak’a doğru yürüdü.

Başkan Hazinedar, acı olayın yaşandığı alana karanfil bıraktıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan, “Sorunlara özgürlükçü ve adaletli bir çözüm bulamadığımız için bunları yaşıyoruz. Teröre karşı tek bir yürek olmalıyız. Bu Beyoğlu’nun meselesi değil, bu İstanbul’un meselesi de değil. Bu dönemlerde siyasi duruşlarımızdan, günlük siyasi menfaatlerimizden bağımsız hareket ederek ortak tavır almayı bilmemiz gerekiyor” dedi.