Beşiktaş’ta Yaş Almak Güzel!

Beşiktaş Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Beşiktaş’ın emektarlarına özel etkinlik düzenledi.

Eklenme Tarihi: 24 Mart 2016 Perşembe

Beşiktaş'ta Yaşamak da Yaş Almak da Güzeldir!
18-24 Mart Yaşlılar Haftası

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Yaşlılar Haftası etkinliğinde Beşiktaş’ın çınarlarıyla bir araya geldi. Davetlilerin masalarını tek tek gezerek onlarla sohbet eden Başkan, sadece bugün değil her gün yaşlılarımızın hak ve değerlerini koruyacağını vurguladı.

Kuruçeşme Suada’da gerçekleşen etkinlik, kutlama yemeği ve konuşmalar ardından Türk Sanat Müziği dinletisi ile sona erdi.

Beşiktaş Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlediği anlamlı etkinlikte Beşiktaş’ın emektarları oldukça keyifli bir akşam geçirdi. Davetliler, bu güzel etkinlik için Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Hazinedar’a teşekkür etti.