Başkan Hazinedar’a Bir Ödül Daha!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türk Lions Vakfı tarafından “Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Hizmet Gönüllüsü Ödülü”ne layık görüldü.

Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2016 Pazartesi

Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu Olağan Genel Kurulu 9 Nisan Cumartesi günü Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Jouko Ruissalo

Genel Kurul Toplantısına Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türk Lions Vakfı Başkanı Erim Erinç Dinç, Uluslararası Lions Kulübü geçmiş dönem direktörü Jouko Ruissalo ve çok sayıda davetli katıldı.

Erim Erinç Dinç

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar gecede, Türk Lions Vakfı tarafından “Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Hizmet Gönüllüsü Ödülü”ne layık görüldü. Başkan Hazinedar’a ödülünü, Türk Lions Vakfı Başkanı Erim Erinç Dinç takdim etti.

Başkan,”Bu geceye katılmaktan büyük mutluluk duydum. Beni bu anlamlı ödüle layık gören Lions Kulübü'ne teşekkür ederim. Halkımıza hizmet için her zaman gönüllü olacağız” şeklinde konuştu.