İstanbul’un En Başarılı Belediye Başkanı “Başkan Hazinedar”

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, SONAR araştırma şirketinin Ekim ayında yaptığı “İstanbul’un En Başarılı İlçe Belediye Başkanları” araştırmasında % 71 oyla birinci oldu.

Eklenme Tarihi: 10 Ekim 2016 Pazartesi

Yolun Yarısında Belediye Başkanlarının Başarı Performansı
İstanbul’un En Başarılı Belediye Başkanları Araştırması - Ekim 2016

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, SONAR’ın “Yolun Yarısında Belediye Başkanlarının Başarı Performansı” araştırmasında en yüksek yüzdeyi alarak İstanbul’un En Başarılı İlçe Belediye Başkanı oldu.

Görev sürelerinin tam ortasında (iki buçuk yıl), İstanbul’daki ilçe belediye başkanlarının, kendi ilçelerindeki seçmenleri nezdinde başarı oranlarının saptandığı araştırmada; ilçe sınırlarında yaşayanlara “Belediye Başkanınız Sizce Başarılı Mıdır? Yoksa Başarısız Mıdır?” sorusu soruldu. % 50.8’i kadın, % 49.2’i erkek olan 19.500 katılımcıyla yapılan ankette, yerel seçimlerin üzerinden geçen 2.5 yıllık sürede belediye başkanlarının performansları analiz edildi. 1 Eylül – 01 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’un 39 ilçesinde yapılan araştırmanın sonuçları açıklandı.

SONAR’ın yaptığı araştırma sonuçlarına göre en başarılı bulunan belediye başkanı “Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar” oldu.

Başkan Hazinedar, “Belediye Başkanınız Sizce Başarılı Mıdır? Yoksa Başarısız Mıdır?” sorusunun sorulduğu Beşiktaş ilçesinde %71 oranla başarılı bulunarak İstanbul genelinde ilk sırada yer aldı ve en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

Araştırmada; ikinci sırada %63,2 ile Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, üçüncü sırada ise %62,4 başarı oranıyla Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü, İstanbul'un en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Araştırmanın Detaylı Sonuçları İçin Tıklayınız.