“Aşkın Ensemble” Fulya Sanat’ta mzüik severlerin karşısına çıktı.

Eklenme Tarihi: 08 Ocak 2014 Çarşamba

2007 yılında Cihat Aşkın tarafından kurulan “Aşkın Ensemble” 2013-2014 sezonunda İstanbul’da düzenli konserlerine başladı. Fulya Sanat’ta ilk kez İstanbullu müzikseverlerin karşısına çıkan topluluk, barok bestecilerin eserlerinden oluşan bir seçki sundu. Uluslararası sanatçılar Roberto Fabbriciani ve Frank Wasser ile birlikte Bach, Albinoni ve Vitali’nin eserlerini sunacak olan topluluğun şef ve solistliğini Cihat Aşkın yaptı.

AŞKIN ENSEMBLE

Cihat Aşkın (Şef ve solist)
Roberto Fabbriciani (Flüt)
Frank Wasser (Piyano)

BAROK’TA ALMANYA VE ITALYA

Konser Programı:
Albinoni Adagio
Vitali Chaconne

Bach Flüt ve Yaylılar için Süit No.2, Si minör BWV 1067

- ARA -

Bach Piyano Konçertosu Fa Minör BWV 1056
Bach Brandenburg Konçertosu No.5, Re Majör, BWV 1050 Yer: Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Tarih:  19 Aralık 2013< Saat: 20.00 Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat konser biletlerinde; öğrenci, öğretmen, emekli, engelli ve 65 yaş üstü izleyiciler için %50 indirim uygulanır. Konser biletlerinizi www.fulyasanat.org adresinden veya Fulya Sanat gişesinden temin edebilirsiniz. (Konser gününden 1 ay önce satışa sunulmaktadır.)