Beşiktaş Belediyesi'nde "Sıradışı Yetenekler" Sergisi

Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2009 Perşembe

Beşiktaş Belediyesi'nin engellilerin toplumsal hayata katılımını ve sosyalleşmelerini arttırmak amacı ile Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı ile birlikte yürüttüğü takı tasarımı eğitimleri ilk meyvelerini vermeye başladı. Katılımcıların tasarımlarından örnekler Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası'nın girişinde sergileniyor.

Eğitmen Serap Akın Birkandan'ın spastik çocuklarla beş senedir birlikte yürüttüğü takı tasarımı çalışmaları büyük ilgi görüyor. Tamamı spastik öğrencilerin el becerileriyle üretilen çalışmalar "Sıradışı Yetenekler" adı altında açılan bir sergiyle sizlerle buluşuyor.

Eserler 2 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat 17:00'ye kadar ziyaretçilerini bekliyor.

"Sıradışı Yetenekler"

Tarih: 27 Nisan - 2 Mayıs 2009
Saat: 09.00 - 17.00
Yer: Beşiktaş Sanat Galerisi (Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası'nın girişi)