Beşiktaş Belediyesi'nde "Rölyef ve El Sanatları" Sergisi

Emekli Albay Nezih Gündoğan'ın "Rölyef ve El Sanatları Sergisi", 4 Mayıs 2009 Pazartesi günü Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası'nın girişinde yer alan sergi salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Eklenme Tarihi: 05 Mayıs 2009 Salı

Rölyef sergisi, her bir eserin tamamlanması yaklaşık 4 ay süren, toplam 4 senelik bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıktı. Yapıtların gerçek boy oranlarına sadık kalınarak ölçeklendirildiği sergide, "İstanbul Kentinin Boğaz Yalıları ve Tarihi Eserleri" ele alınıp bin bir emek ve itinayla usta elde kıymet buldu.

Aralarında "2010 Kültür Başkenti" konulu yarışmada sergilenmeye hak kazanmış olan çalışmaların da bulunduğu eserler 09 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat 17:00'ye kadar Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu'nda ziyaretçilerini bekliyor.

HABERİN VİDEOSU