Ücretsiz Yaz Okullarımız Devam Ediyor

Beşiktaş Belediyesi'nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi'yle birlikte öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla düzenlediği ücretsiz yaz okulları dolu dizgin devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 01 Nisan 2014 Salı

Beşiktaş Belediyesi'nin Beşiktaş Halk  Eğitim Merkezi'yle birlikte öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek  onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla düzenlediği ücretsiz  yaz okulları dolu dizgin devam ediyor.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Yüzme, Drama, Halk Oyunları, Bale, İngilizce branşlarında profesyonel bir kadroyla faaliyet gösteren ücretsiz yaz okullarında 7-16 yaş grubundaki çocuklar yer alıyor.

Yüzme eğitimleri hafta içi her gün İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde verilirken, İngilizce ve Drama dersleri ise Dikilitaş Semt Evi'nde devam ediyor.  Basketbol ve Voleybol kursları İsmail Tarman İlköğretim Okulu'nda, Futbol kursu Yeni Levent Lisesi'nde, Halk Oyunları ve Bale eğitimleri ise Akatlar Kültür Merkezi'nde veriliyor.

HABERİN VİDEOSU