Aykut Barka Parkı Grup Gündoğarken'i Ağırladı

Beşiktaş Belediyesi’nin "Park Buluşmaları" adıyla düzenlediği yaz etkinlikleri Aykut Barka Parkı'nda tüm coşkusuyla devam etti.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

15 Temmuz 2009 Çarşamba günü  Abbasağa Parkı’nda Ezginin Günlüğü grubunun vermiş olduğu açılış konseriyle başlayan "Park Buluşmaları" 16 Temmuz 2009 Salı günü bu kez Aykut Barka Parkı’nda düzenlenen Grup Gündoğarken konseriyle devam etti.

Grup Gündoğarken, sevilen parçalarıyla Beşiktaş Kentlilerine müzik dolu bir gece yaşatırken, kent yaşayanının da konsere olan ilgisi bir hayli yoğundu.

Beşiktaş Park Buluşmaları, toplam 20 parkta düzenlenecek konser, şöyleşi ve sinema gösterimi gibi etkinliklerle 20 Eylül 2009'a kadar devam edecek.

Yaz akşamlarını ferahlatan şenliğe katılan Beşiktaş Kentlileri, etkinliklerle ilgili olumlu görüşler bildiriyor.

Mehmet ŞEKER(Emekli): Belediyemizin bize sunmuş olduğu imkanlar bizleri çok mutlu ediyor. Her geçen gün farkı bir etkinlikle hizmetler devam ediyor. Belediye Yönetiminden çok memnunuz. Park Buluşmaları her geçen sene daha da iyi oluyor.

Aslı Ünlü( Ev Hanımı): Yapılan yaz sezonu park buluşmaları bizleri açık havada evlerimize kapanıp kalmaktan, televizyon karşısında vakit geçirmekten kurtarıyor. Belediyemizin bu anlamda kültür adına yapmış olduğu etkinlikler çok güzel. Devamını da bekliyoruz.

HABERİN VİDEOSU