Park Buluşmaları'nda Zardanadam Coşkusu

Beşiktaş Belediyesi'nin "Park Buluşmaları 2009" yaz etkinliklerinde 27 Temmuz 2009 Pazartesi günü Zardanadam Grubu yer aldı.

Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2009 Çarşamba

Abbasağa Parkı’nda Beşiktaş Kentlileriyle buluşan grup, açık hava konserinde "Aşk Deme Bana", "Çelişkiler", "Buradayım Aslında" gibi sevilen parçalarını seslendirdi.

“Zardanadam” iş hayatından sıkılan bir grup eski arkadaşın keyif projesi olarak 2001 yılında kuruldu. Beşiktaş'ta kiraladıkları prova stüdyosunda düzenli çalışmaya başlayan grup, kuruluşundan bugüne dek sadece kendi şarkılarını çaldı.

Albümlerini resmi internet sitesinde indirme olanağı sağlayan ve albümlerini satmayıp dinleyicileriyle doğrudan ve ücretsiz olarak paylaşan grup, bu sayede müzik endüstrisine de farklı bir yön vermiş oldu.

HABERİN VİDEOSU