Ustalara Saygı'da Kadife Ses "Coşkun Demir"

Beşiktaş Belediyesi’nin “Park Buluşmaları” kapsamında düzenlediği“Ustalara Saygı” toplantılarının 10 Ağustos 2009 Pazartesi akşamki konuğu, Abbasağa Parkı’nda popüler müziğimizin kadife sesi Coşkun Demir oldu

Eklenme Tarihi: 14 Ağustos 2009 Cuma

Beşiktaş Belediyesi’nin “Park Buluşmaları” kapsamında düzenlediği “Ustalara Saygı” toplantılarının 10 Ağustos 2009 Pazartesi akşamki konuğu, Abbasağa Parkı’nda popüler müziğimizin kadife sesi Coşkun Demir oldu.

Yaz  aylarında açıkhavaya çıkan “Ustalara Saygı” toplantıları, popüler  müziğimizi yaratan sanatçılar için gerçekleştirilen gecelerle devam  ediyor. Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı’nda düzenlenen  etkinlik, 29 Temmuz’da gerçekleştirilen Modern Folk Üçlüsü’nün 40. sanat  yılı kutlamasının ardından, müziğimizin kadife sesli yorumcusu Coşkun  Demir için hazırlanan saygı toplantısıyla sürdü.

1979 Altın Mikrofon Yarışması’nda kazandığı “En İyi Şarkıcı” ödülünden bu yana yorumuyla hayatımızı zenginleştiren, “Gül Yanaklım”, “Koca Çınar”, “Özledim”, “Bize Kalan Nedir”, “Hep Bir Yarın Var”, “Kim O?”, “Miras” ve “Dön Bana”nın da aralarında olduğu birçok şarkıyı klasikler arasına yazdıran sanatçı için hazırlanan gece, Coşkun Demir ve grubunun şarkılarıyla seyircileri popüler müzik dünyamızın yakın tarihinde neşeli bir gezintiye çıkarttı.

Coşkun Demir için düzenlenen saygı gecesine sanatçının bir dönem ortak çalışmalar yaptığı  Ahmet  Kurtaran, Ali Kocatepe, Bilgen Bengü, Cenk Taşkan, Doğan Canku, Ersan  Erdura, Fatih Mühürdar, Gökçen Taşkıran, Gökhan Abur, Hakan Eren, Hıncal  Uluç, Naci Keklik, Orhan Bayav, Salim Dündar, Sami Gökmen ve Taha Ülker  Coşkun Demir’le ilgili duygu ve düşüncelerini, anılarını seyircilerle  paylaşarak sanatçıyı orada da yalnız bırakmadı.

Abbasağa  Parkı, 24 Ağustos, 31 Ağustos ve 3 Eylül akşamlarında da alanının önde  gelen isimleri için hazırlanacak “Ustalara Saygı” toplantılarına ev  sahipliği yapacak.

HABERİN VİDEOSU