Yalçın Ökten ile Komedi Gecesi

Beşiktaş Belediyesi Park Buluşmaları, 14 Ağustos 2009 Cuma Günü ünlü güldürü ustası Yalçın Ökten'i ağırladı.

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2009 Salı

İlk Tiyatro Deneyimini 5 yaşında yaşayan daha sonrasında aralarında Akıllı Deliler, Eşek Şakası, Şişeli Köy, İşler Tıkırında gibi bir çok filmde rol alan ve TRT televizyonunda 17 sene skeç yazıp oynayan sanatçı bu kez Beşiktaş Kentlilerine gösteri yapmak için Abbasağa Parkı’nda Beşiktaş Belediyesi'inin konuğu oldu.

Ökten'in yapmış olduğu gösteriye halkın ilgisi bir hayli yoğundu. Yalçın Ökten, ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek Ramazan Ayı Beşiktaş Park Buluşmalarının orta oyunları ve kabare gibi etkinliklerinde tekrar karşımızda olacak.

HABERİN VİDEOSU