Park Buluşmaları'nda Vedat Sakman Melodileri

Beşiktaş Belediyesi’nin Park Buluşmaları etkinlikleri, Beşiktaş Kentlilerini konserler, gösteriler, söyleşiler ve film gösterimleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2009 Salı

Beşiktaş Belediyesi’nin Park Buluşmaları etkinlikleri, Beşiktaş Kentlilerini konserler, gösteriler, söyleşiler ve film gösterimleriyle  buluşturmaya devam ediyor.

"Yaz Akşamları Park Buluşmaları"nın 11 Ağustos 2009 Salı günkü konuğu müziğin duayeni Vedat Sakman oldu

70’li yıllarda müzik piyasasına ilk adımını lise çağlarında kurduğu Grup Doğuş’la başlayan Sakman bu birlikteliğini 12 yıl sürdürdü, ardından aynı dönem içinde aranjörlük ve armoni çalışmaları da yapan Sakman "Müzisyen" adlı ilk solo albümünü 1989 yılında çıkarttı.

Beşiktaş Kentlileriyle Abbasağa Parkı’nda buluşan Sakman, aralarında Kavak Yelleri, Kandilli, Ayrılanlar Hala Sevgili ve İlla adlı sevilen ve dillerden düşmeyen parçalarını sevenleri için seslendirdi.

HABERİN VİDEOSU