Ramazan Ayı Park Buluşmalarında Söyleşi ve Fasıl Birarada

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Park Buluşmaları, Ramazan ayında da Beşiktaş Kentlisini söyleşi, gösteri, konser ve sinemalarla buluşturmaya devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 26 Ağustos 2009 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi'nin yaz boyunca aralıksız olarak her gün düzenlediği "Park Buluşmaları" 25 Ağustos 2009 Salı akşamı tiyatro ve sinema oyuncusu Altan Gördüm ile yine bir tiyatro oyuncusu ve aynı zamanda Beşiktaş Belediyesi Meclis üyesi olan Altan Erkekli’yi ağırladı.

Türk Tiyatrosunun bulunduğu konumdan nasıl daha ileriye taşınabileceğine yönelik önerilerini ve düşüncelerini paylaşan ikili, izleyenlerin sorularını da yanıtladı.

Beşiktaş Belediye Meclisi Üyesi olan Altan Erkekli, özellikle Beşiktaş Kentlisin, Beşiktaş ilçesine yönelik soru ve önerilerini dinledi.

İkilinin ardından sahne alan “Güldeste Fasıl Grubu” seslendirdikleri klasik ve neoklasik eserlerle izleyenleri adeta eski ramazan günlerine götürdü.

HABERİN VİDEOSU