Ustalara Saygı'da Salim Dündar

Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı’nda düzenlenen etkinlik, Modern Folk Üçlüsü ve Coşkun Demir için hazırlanan konser tadındaki gecelerden sonra, bir büyük sesi daha ağırladı; Salim Dündar.

Eklenme Tarihi: 28 Ağustos 2009 Cuma

Faruk Şüyün’ün Dündar için hazırladığı “Ustalara Saygı” toplantısı, 24 Ağustos Pazartesi akşamı gerçekleştirildi.

Kariyerine davulcu olarak başlayan, yıllar sonra mikrofonun arkasına geçen ve söylediği İspanyolca şarkıların yanı sıra yarattığı “Aynalar”, “Sen Mevsimler Gibisin”, “Bir Dost Bulamadım”, “Kadersiz”, “Canım Sevgilim”, “Boş Vere Vere”, “Kalbimi Kim Çalıyor” gibi hitlerle müzikseverlerin kalbinde taht kuran Salim Dündar için hazırlanan etkinlikte,  sanatseverler, 1994’ten bu yana İstanbul’da sahne almayan Dündar’la hasret giderme fırsatı buldu. Salim Dündar etkinlikte ayrıca, 1964’ten beri uzak kaldığı ilk gözağrısı davulun başına geçip dinleyiciler için küçük bir gösteri yaptı.

Gecede ayrıca Ahmet Karadağ, Ali Kocatepe, Aslı Güral, Ayten Alpman, Bilgen Bengü, Cenk Taşkan,  Doğan Canku, Fatih Mühürdar, Hakan Eren, Kadri Ünalan, Naci Keklik, Nükhet Duru ve Selçuk Ural etkinliğe konuk olarak ustayla ilgili duygu ve düşüncelerini müzikseverlerle paylaştı.

HABERİN VİDEOSU