Ekrem Çiçek Şiir ve Resim Sergisi Beşiktaş Sanat Galerisi'nde

Şair ve yazar Ekrem Çiçek’in “Ekrem Çiçek Şiir ve Resim Sergisi” adını vermiş olduğu sergisi 7 Eylül 2009 Pazartesi günü Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nın girişinde yer alan sergi salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Eklenme Tarihi: 09 Eylül 2009 Çarşamba

Ticari bir amaç taşımayan, karma resim tekniklerinden ve gelirinin “Darülaceze Kimsesiz Çocuklar Yuvası”na bağışlanacağı “Yeşil Türkü” adlı şiir kitabından oluşan sergide İstanbul Boğazı’ndan , Mevlana’ya kadar bir çok eşsiz eserin resimlerini de görmek mümkün.

Tablo ve Şiir kitabını gelirinin tümünün Darülaceze Kimsesiz Çocuklar Yuvası’na bağışlanacağı sergi 13 Mayıs 2009 Pazar günü saat 17.00’ye kadar Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu'nda ziyaretçilerini bekliyor olacak.

HABERİN VİDEOSU