Park Buluşmalarında Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2009 Çarşamba

Beşiktaş Belediye’si yurdumuzda yaşanılan sel felaketinden dolayı ara verdiği Park Buluşmalarına kaldığı yerden devam etti. Abbasağa Parkı’nda gerçekleştirilen Park Buluşmalarının, 14 Eylül 2009 Pazartesi günü konuğu Cihanyandı Cabbar orta oyununu sahneye koyan Yalçın Özden ve Tiyatro Grubu oldu.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Perde arkası Hacivat ve Karagöz, Orta oyunları, kukla ve meddah gösterileriyle izleyenlerin karşısına çıkan Yalçın Özden Tiyatrosu, unutulmaya başlanan eski ramazan günlerimizi de bizlere yeniden hatırlattı.

Bol kahkaha içinde geçen Park Buluşmalarına Abbasağa sakinlerinin de ilgisi bir hayli yoğundu.

HABERİN VİDEOSU