Preveze Deniz Zaferi Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı'nda Kutlandı

Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü'nün 471. yıldönümü nedeniyle Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı ve Türbesi'nde tören düzenlendi.

Eklenme Tarihi: 28 Eylül 2009 Pazartesi

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, programda daha sonra Deniz Kıdemli Albay Nafiz Turgut’un “Preveze Deniz Zaferi” ile İstihbarat Yüzbaşı Eyüp Uyanık’ın “Türk Deniz Kuvvetleri” konulu takdimleri yapıldı.

Törene Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet OTUZBİROĞLU, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin YÜCEL ve Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Kemal ÇİLOĞLU katıldı.

Törenin sonunda Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit, Preveze Deniz Zaferi'nin 471. yıldönümünü ve Deniz Kuvvetleri Günü'nü kutlamasıyla son buldu.

HABERİN VİDEOSU