Beşiktaş Belediyesi'nin Okullara Desteği Sürüyor

Beşiktaş Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yılda okullara ve eğitime olan desteği devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 09 Ocak 2014 Perşembe

Beşiktaş Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da okullara ve eğitime olan desteği devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda yıllık boya-badana, periyodik temizlik, dış cephe yalıtım, laboratuar, yuva binası ve spor sahası yapımı, Atatürk büstü yenilemesi gibi farklı alanlardaki desteklerle çocuklarımızın daha çağdaş koşullarda eğitim görmelerini sağlayan, Beşiktaş Belediyesi bu yıl da 14 okula yıllık boya malzemesi desteği vermenin yanı sıra dört okulunda boya ve badanasını yaptırarak eğitime vermiş olduğu önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Beşiktaş Belediyesi’nin 2009 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde destek verdiği okullar şunlar:

• Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu
  • Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu