Tiyatrolar Buluşması "Kaygan Zemin"le Devam Etti

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen "Tiyatrolar Buluşması" kapsamında Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi'nde 15 Ekim 2009 Perşembe günü Uğur Uludağ’ın yazıp yönettiği "Kaygan Zemin" adlı oyun sergilendi.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Doğa Rutkay, Hakan Bilgin, Yağmur Kaşifoğlu, Yosi Mizrahi, Barış Ataş ve Funda Pelin Kurt gibi tanınmış oyuncuların yer aldığı oyunda, eşinizle, eski sevgilinizle, yeni sevgilinizle, sevgili adayınızla, çıktığınız çocukla, konuştuğunuz kızla, platoniğinizle, en yakın arkadaşınızla, onun sevgilisiyle, onun sevgilisinin diğer sevgilisiyle, en büyük aşkınızla, tek gecelik ilişkinizle; kısacası sevgiyi bir an olsun paylaşma gafletinde bulunduğunuz karşı cinsle ilişkileriniz yeniden sorgulanıyor.

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen "Tiyatrolar Buluşması" 8 Kasım 2009 Pazar gününe kadar Akatlar Kültür Merkezi’nde birbirinden değerli oyunları sizlerle buluşturmaya devam edecek.

HABERİN VİDEOSU