Beşiktaşlılar 2010'u Ortaköy'de Karşıladı

Beşiktaş Kentlileri, yeni yıla Beşiktaş Belediyesi'nin Ortaköy’de düzenlediği etkinliklerle coşarak girdi. Saat 21.00’dan itibaren DJ parti ile başlayan eğlencelerde, Beşiktaşlılar, yılbaşı coşkusunu Grup Gündoğarken'in unutulmaz şarkılarıyla sunduğu

Eklenme Tarihi: 04 Ocak 2010 Pazartesi

Beşiktaş Kentlileri, yeni yıla Beşiktaş Belediyesi'nin Ortaköy’de düzenlediği etkinliklerle coşarak girdi. Saat 21.00’dan itibaren DJ parti ile başlayan eğlencelerde, Beşiktaşlılar, yılbaşı coşkusunu Grup Gündoğarken'in unutulmaz şarkılarıyla sunduğu  müzik şöleni ve görkemli bir havai fişek gösterisi ile yaşadılar.

Beşiktaş Belediyesi’nin geleneksel yılbaşı eğlencesi, bu yıl Ortaköy Beltaş Kafe yanında gerçekleştirildi. DJ eşliğinde yılın en hit parçalarıyla coşan Beşiktaşlılar, saat 22.30’da Türk Pop müziğinin en özel gruplarından biri olan Grup Gündoğarken’le buluştu.

Saat 24.00'a kadar süren Grup  Gündoğarken konseri, 2010 için gerçekleştirilen geri sayımın ardından  havai fişek gösterileriyle sona erdi. Binlerce Beşiktaşlı, yeni yıla  Ortaköy'de merhaba dedi.

HABERİN VİDEOSU