"Her Cuma Yeni Sinemada" bu hafta 'Karnaval ' var.

Yeni Sinema Hareketi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen, "Her Cuma Yeni Sinema" etkinliğinde bu hafta Can Kılcıoğlu'nun 'Karnaval ' filmi vizyona geliyor.

Eklenme Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi

Yeni Sinema Hareketi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen, "Her Cuma Yeni Sinema" etkinliğinde bu hafta Can Kılcıoğlu'nun  'Karnaval ' filmi vizyona geliyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini,  'Yoldaki Kedi' adlı kısa filmiyle Altın Koza da dâhil olmak üzere birçok ödüle layık görülen genç yönetmen Can Kılcıoğlu'nun üstlendiği filmin başrollerinde Serdar Orçin ve Tülin Özen yer alıyor.

Uluslararası İstanbul Film Festivali ve Malatya Film Festivali'nde gösterilen film Can Kılcıoğlu'nun ilk uzun metraj filmi… 10 Ocak 2014 Cuma günü, saat 19.00'da gerçekleşecek  gösterimin ardından film ekibi izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

“Her Cuma Yeni Sinema” önümüzdeki hafta Dilek Keser ve Ulaş Güneş Kacargil'in yönettiği  'Evdeki Yabancılar' filmiyle devam edecek.

Film Hakkında

İzmir’de çekilen film, evden eve halı yıkama makinesi pazarlayan Alis ve düğün salonunda pastacılık yapan Demet’in aşkını mizahi bir üslupla anlatıyor. 30'lu yaşlardaki Alis babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kovulur ve arabada yaşamaya başlar. Bu süreçte tek derdi hayatını sürdürebileceği düzenli bir işe girebilmektir. Tam da bu sırada halı yıkama makinesi pazarlamacısı olma şansını elde eder. Sonrasında tesadüf eseri karşılaştığı Demet ile arasında gelişenler sayesinde hayallerini gerçekleştirme fırsatını yakalarlar.

Karnaval
Türkiye, 2013, 92’