DUO PEHLİVANLI – SAFONOVA perşembe akşamı Fulya Sanat’ta.

Esra Pehlivanlı ve Anastasia Safonova` dan oluşan viyola - piyano ikilisi, 2002 yılından itibaren Avrupa ve ülkemizde konserler vermektedir.

Eklenme Tarihi: 05 Şubat 2014 Çarşamba

Duo 2011`de A.K. Müzik imzalı “Kadının Gücü” albümü ile yurtiçi ve yurtdışı basınında büyük övgü topladı. 2012`de onuncu yıllını dolduran ikili, Çin`in en önemli konser salonlarını kapsayan büyük bir turne ile sınırlarını daha da genişletti. Pehlivanlı, 5. Krzyzstof Penderecki International Music Competition, Torneo Internazionale di Musica Competition, Jur Naessens Music Award, International Premio Valentino Bucchi Viola Competition’da birincilik ödülü, İtalya Cumhurbaşkanlığı makamı adına verilen bir onur madalyası ve 2013 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri`nde “Yılın Yaylı Çalgılar Yorumcusu” ödülüne layık görüldü. Safonova, International Cidade de Porto Competition`da Honorary Mentioned ve Gnessin Competition, Yamaha Music Competition,Yuori Egorov Foundation Competition`da birincilik ödülleri kazandı.

PROGRAM

MIKHAIL GLINKA (1804-1857)                   :Viyola ve Piyano Sonatı Re-minor (1835)
Allegro moderato
Larghetto, ma non troppo

JOHANNES BRAHMS (1833-1897)            :Viyola ve Piyano Sonatı Fa-minor, op.120 No.1 (1894)
Allegro appassionato
Andante un poco adagio
Allegretto grazioso
Vivace

ARA

SERGEI RACHMANINOV (1873-1943)      : Viyola ve Piyano Sonatı Sol-minor op.19 (1901)
Lento-Allegro moderato
Allegro scherzando
Andante
Allegro mosso

Esra PEHLİVANLI                                           : Viyola
Anastasia SAFONOVA                                   : Piyano

Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat konser biletlerinde; öğrenci, öğretmen, emekli, engelli ve 65 yaş üstü izleyiciler için %50 indirim uygulanır.
Konser biletlerinizi www.fulyasanat.org adresinden veya Fulya Sanat gişesinden temin edebilirsiniz. (Konser gününden 1 ay önce satışa sunulmaktadır.)
Bilet Fiyatları: 10-15TL
Gişe: (0212) 215 60 37