Beşiktaş Belediyesi’nden iki yeni hizmet daha!

Beşiktaş Belediyesi bu hafta iki yeni projeyi daha hizmete sokuyor. Cuma günü Sıtkı Çiftçi Kreş ve Gündüz Çocuk Bakım Evi’ni saat 11.00’de, Akatlar Kapalı Otoparkı’nı saat 14.30’da açıyoruz.

Eklenme Tarihi: 05 Mart 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl hizmete açılan Sıtkı Çiftçi Kreş ve Gündüz Çocuk Bakım Evi’nde dört sınıf bulunuyor. Kreşlerin eğitim saatleri, ailelerin çalışma saatleri olan 08.00-17.00 saatlerinde hizmette. Her sınıfta deneyimli öğretmenlerin bulunduğu kreşte çocukların gelişimini takip edecek psikolog, güvenlik görevlisi, hemşire ve aşçı yardımcısı da bulunuyor. Yüz çocuğa okul öncesi eğitim vermeyi amaçlayan kreşte çocuklar geleceğe hazırlanıyor.
Cuma günü yapılacak bir diğer açılış töreni de kreşin altında bulunan Akatlar Kapalı Otoparkı… Bölge sakinlerinin talebi doğrultusunda yapımına başlanan otopark Cuma günü 14:30’da açılacak. Kapalı otopark mahalle sakinlerine ücretsiz hizmet verecek.

Özel Beşiktaş Belediyesi Sıtkı Çiftçi Kreş ve Gündüz Çocuk Bakım Evi
28 ŞUBAT 2014 Cuma, 11.00
Adres: Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Akatlar (Mayadrom Arkası)

Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kapalı Otoparkı