İstanbul'lu Seçmene Göre En Başarılı Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Seçild...

İstanbul'lu Seçmene Göre En Başarılı Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Seçildi!

İSAR (İstanbul Araştırma ve Eğitim Vakfı) tarafından yapılan bir ankette ilçe belediye başkanlarının başarı ve popülerlikleri araştırıldı. Ankette en çok tanınan başkan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar oldu.

Eklenme Tarihi: 28 Ağustos 2017 Pazartesi

Türkiye’nin önde gelen kamuoyu araştırma şirketlerinden İstanbul Araştırma ve Eğitim Vakfı (İSAR) İstanbul Belediyeleri için performans araştırması gerçekleştirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar en çok tanınan Belediye Başkanı ve kendi ilçesinde en başarılı başkan çıktı

İstanbul genelinde kendi ilçesi dışında bilinirliği/tanınırlığı en yüksek belediye başkanı Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar olurken, Hazinedar’ı 0,15 puan farkla Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir takip etti.

İstanbul’da kendi ilçesinde başarı puanı en yüksek olan belediye başkanı ise Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar oldu. Hazinedar’ı sırasıyla, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu takip etti.

İstanbul genelinde başarı puanı en yüksek belediye başkanları sıralamasında ise birinci Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar olurken, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ikinci, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç üçüncü oldu.

İstanbul’da kendi ilçesinde bilinirliği/tanınırlığı en yüksek belediye başkanı sıralamasında ise ilk sırada Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yer alırken, Aydın’ı sırasıyla Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar takip etti.