Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit: 45 GÜN

Levent Kültür Merkezi, Onat Kutlar Sinema Salonu

Etkinlik Tarihi: 09 Nisan 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Belgesel Sinemacılar Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit”te bu çarşamba Ömer Güneş’in yönetmenliğini üstlendiği “45 gün” belgeseli gösterimde olacak.

Gösterimin ardından yönetmen Ömer Güneş izleyicilerin sorularını yanıtlayacak. Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş, Belgesel Sinemacılar Birliği Başkanı Nalan Sakızlı da katılacak.

Filmin konusu:
45 Gün, yaz aylarının gelmesi ile birlikte her yıl mevsimlik işçi olarak fındık bahçelerine giden kadın ve çocukların hiç bilmedikleri memleketlerde çektikleri zorlukları ve hayata tutunmak için verdikleri mücadeleyi konu alıyor…

Tarih: 9 Nisan 2014
Saat: 19.00