29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlik Programı

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlamaları kapsamında; Demokrasi ve Cumhuriyet Anıtı’nın açılış töreni, geleneksel fener alayı, Beşiktaş Çocuk Korosu Konseri, Haluk Levent ve Beşiktaş Filarmoni Orkestrası Konseri gerçekleştirilecek.

16.00’da başlayacak olan kutlamalar; meşaleli yürüyüş, hep bir ağızdan söylenen marşlar ve coşku dolu 29 Ekim Konseriyle son bulacak.

Tüm İstanbullular bayram coşkusunu yaşamaya Beşiktaş’a davetlidir…

Saat: 16.00 / Ortaköy - Ortabayır Sokak
Demokrasi ve Cumhuriyet Anıtı Açılışı

Saat: 19.00 / Balmumcu Meydanı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü

Saat: 20.30 / Barbaros Meydanı - Beşiktaş
Beşiktaş Çocuk Korosu Konseri
Haluk Levent ve Beşiktaş Filarmoni Orkestrası Konseri

29 Ekim'de Ücretsiz Ring Seferleri!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş İskelesi, Zincirlikuyu Metro ve Levent Metro duraklarından yarım saatte bir etkinlik alanlarına ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Saat 14.00'te belirtilen noktalardan hareket edecek olan ring seferleri saat 16.00'da sona erecek. Önce Demokrasi ve Cumhuriyet Anıtı açılışı için Ortaköy'e hareket edecek olan servisler, etkinlik sonrası katılımcıları fener alayı yürüyüşü için Balmumcu Meydanı'na taşıyacak.