Başkan Hazinedar’a Bir Ödül Daha!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Dijital Platformu En İyi Kullanan Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Eklenme Tarihi: 27 Kasım 2017 Pazartesi

Altın Rehber TV Yılın EN’leri Ödülleri, 24 Kasım Cuma günü Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bu sene bir ilki başlatarak Altın Rehber TV Yılın EN’leri Ödülleri’ni düzenleyen Altın Rehber TV, Türkiye’nin önde gelen firma ve iş adamlarının yanı sıra siyaset ve sanat dünyasından birçok kişiyi ödül gecesinde buluşturdu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da, Dijital Platformu En İyi Kullanan Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü. Yoğun programı nedeniyle geceye katılamayan Başkan Hazinedar’ın ödülünü kendisini temsilen Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek teslim aldı.