Beşiktaş İnovasyon Merkezi Atölye Çalışmaları

Beşiktaş Belediyesi, YAŞÖM iş birliğiyle; hobi, kişisel ve mesleki gelişim atölyeleri düzenliyor.

Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2018 Cuma

Beşiktaş Belediyesi, YAŞÖM iş birliğiyle; hobi, kişisel, mesleki gelişim ve toplumsal farkındalık programlarını kapsayan atölyeler düzenliyor.

Atölyeler hakkında detaylı bilgi almak için Yaşayarak Öğrenme Merkezi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. www.facebook.com/yasayarakogrenmemerkezi

Atölyelere katılmak için başvuru linkine tıklayınız.
Başvuru Formu: google.com/forms

Yaklaşan Etkinlikler
Masallarla Dans Atölyesi - 5 Mayıs Cumartesi 12.00 - 13.00
 Eğlenceli Matematik Atölyesi - 5 Mayıs Cumartesi 14.00 - 15.00

Atölyeler hakkında detaylı bilgi almak ve yaklaşan etkinliklerden haberdar olmak için YAŞÖM’ün Facebook etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz. www.facebook.com/pg/yasayarakogrenmemerkezi

*Atölye ücretleri 5 ile 20 TL arasındadır. (Ücretlerin amacı YAŞÖM'ün ihtiyaçlarına destek olmaktır.)
*Başvuru formunu dolduran katılımcılara onay e-postası gönderilecektir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.

Yer: Beşiktaş İnovasyon Merkezi
Adres: Gayrettepe Mah. Barbaros Bulvarı No: 143/A Beşiktaş-İstanbul