Beşiktaş İnovasyon Merkezi Atölye Çalışmaları

Beşiktaş Belediyesi, YAŞÖM iş birliğiyle; hobi, kişisel ve mesleki gelişim atölyeleri düzenliyor.

Eklenme Tarihi: 02 Ocak 2018 Salı

Beşiktaş Belediyesi, YAŞÖM iş birliğiyle; Oyun, Ritim, Yaratıcı Drama, Karakalem, Oyun Kodlama, Sağlıklı Beslenme, Excel Orta Seviye, Avrupa Gönüllü Hizmeti (EVS) Bilgilendirme, Koçluk, Sağlıklı Beslenme, Beden Perküsyonu, Masal, Diksiyon ve Gitar atölyeleri düzenliyor.

Atölyelere katılmak ve detaylı bilgi almak için başvuru linkine tıklayınız.

Başvuru Formu: google.com/forms

Atölyeler hakkında detaylı bilgi almak ve yaklaşan etkinliklerden haberdar olmak için YAŞÖM’ün Facebook etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz. www.facebook.com/pg/yasayarakogrenmemerkezi

*Atölye ücretleri 5 ile 20 TL arasındadır. (Ücretlerin amacı YAŞÖM'ün ihtiyaçlarına destek olmaktır.)
*Başvuru formunu dolduran katılımcılara onay e-postası gönderilecektir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.

Yer: Beşiktaş İnovasyon Merkezi
Adres: Gayrettepe Mah. Barbaros Bulvarı No: 143/A Beşiktaş-İstanbul