Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğraf Sergisi

Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğraf Sergisi, 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda…

Eklenme Tarihi: 20 Eylül 2018 Perşembe

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğraf Sergisini ziyaret etti. Başkan Vekili Tahir Doğaç, “Herkesi Gaziler Günü nedeniyle düzenlediğimiz Çanakkale Savaş Objeleri sergimize davet ediyorum” dedi.

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Etik Tur, Çanakkale’den yurdun dört bir yanına büyük bir kültür hizmeti sunuyor. Valiliklerin, belediyelerin ve okulların katkılarıyla ülkeyi dolaşan sergi bugüne kadar büyük bir ilgiyle karşılandı.

Çanakkale ruhunu yaşatmak üzere hazırlanan sergi, günümüze kalabilmiş özgün harp malzemeleri ve kişisel objelerden oluşuyor. Sergi, 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası'nda gezilebilir.