Yaşam Boyu Öğrenme Kurslarımız Başladı!

Eklenme Tarihi: 09 Ekim 2018 Salı

2018-2019 dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kurslarımız başladı. 9 Ekim 2018 Salı günü itibarıyla kursiyerlerimiz, belediyemize ait merkezlerde; seçmiş oldukları meslek alanlarında eğitim görmeye başladı.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle kentlilerimize ücretsiz el emeğini değerlendirme, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyor.

Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün…

Kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları veriliyor.

*2018-2019 dönemi kurs kayıtlarımız sona ermiştir.