Yenilenen Alman Deresi Yürüyüş Parkuru Açıldı!

Eklenme Tarihi: 19 Ekim 2018 Cuma

Akat Mahallesi'nde yer alan Alman Deresi Yürüyüş Parkuru yenilendi. Parkurun açılışı, 19 Ekim Cuma günü Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış kurdelesini Beşiktaş ilçesi muhtarlarıyla birlikte kesen Başkan Vekili Tahir Doğaç, "Parkurun tüm Beşiktaşlılara ve İstanbullulara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Yenilenen alanları inceleyen Tahir Doğaç, herkesi Alman Deresi Yürüyüş Parkuru’nda spor yapmaya davet etti.

Açılış töreninde aynı zamanda Yoga ve Zumba etkinleri yapıldı. Sporseverler parkur içerisine konumlandırılan yoga çadırında yaz-kış yoga yapabilecek.

18.300 m²'lik bir alana sahip olan Alman Deresi Yürüyüş Parkuru’nda; 2 adet çocuk oyun alanı, 1200 metre yürüyüş parkuru zemini, bir adet çok amaçlı saha, fitness alanı ve yoga çadırı tasarlandı. Sert zeminler doğal malzemeler ile değiştirildi. Aynı zamanda oturma alanları, elektrik ve sulama altyapısı yenilendi.

Açık havada spor yapmak ve kent yaşamının gerginliğinden uzaklaşmak için tüm kentlilerimizi Alman Deresi Yürüyüş Parkuru’na bekliyoruz.

Adres: Akat Mah. Melodi Sokak, Beşiktaş