Kültür-Sanat Sezonumuz "Yaşamaya Dair" ile Açıldı!

Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2018 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi, 2018-2019 kültür ve sanat sezonu açılışını Genco Erkal’ın "Yaşamaya Dair" oyunu ile gerçekleştirdi. Birçok usta oyuncunun katıldığı gecenin ev sahipliğini Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç yaptı.

Genco Erkal ve Tülay Günal’ın yer aldığı, Dostlar Tiyatrosu’nun "Yaşamaya Dair" müzikli gösterisi Akatlar Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Nazım Hikmet'in destansı yaşamından izlenimler sunan oyuna, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gösterildi. Betül Arım, Gülden Güney, Cenk Tunalı, Uğur Uludağ, Selin İşçan, Nilüfer Açıkalın ve Ege gibi önemli sanatçılar da izleyiciler arasında yer aldı.

Oyun öncesi açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, "Kültür ve sanat çağdaş yaşamın değişilmez unsurları arasında yer almaktadır. Biz de Beşiktaş Belediyesi olarak 2018-2019 sezonumuzun açılışını usta bir isim olan Genco Erkal’ın 'Yaşamaya Dair' adlı oyunu ile Akatlar Kültür Merkezimizde gerçekleştiriyoruz. Yeni sezonun tüm Beşiktaşlılara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Başkan Vekili Tahir Doğaç, oyunun sona ermesiyle sahneye çıkarak oyuncuları ve müzisyenleri tebrik etti.