Beşiktaş Belediyesi 8. Uçurtma Şenliği başlıyor!

Etkinlik Tarihi: 24 Mayıs 2013 Cuma

24 Mayıs 2013 Cuma Günü

Saat:12:00

Yer:Çilekli Spor Tesisleri

Etkinlik:Uçurtma Şenliği

Beşiktaş Belediyesi geleneksel Uçurtma Şenliği'nin bu yıl 8'incisi yapılıyor. 24 Mayıs Cuma günü sat 12.00'de Çilekli Spor Tesislerinde başlayacak ve gün boyu devam edecek şenliğe Beşiktaş’taki tüm İlköğretim Okullarından öğrenciler katılacak. Beşiktaş Belediyesi Başkanı İsmail Ünal' da şenlik alanını ziyaret edecek.

Beşiktaş Belediyesi her yıl düzenlediği Uçurtma Şenliği'nin 8'incisiyle yine Çilekli Spor Tesisleri’ni rengârenk uçurtmalarla dolduracak.24 Mayıs Cuma günü saat 12.00'de başlayacak etkinliğe Beşiktaş'taki ilköğretim okullarından çok sayıda öğrenci katılacak. Şenlikte çocuklar belediye personeli gözetiminde, kendilerine dağıtılan uçurtmaları uçuracak ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da alanı ziyaret ederek çocukların eğlencesine ortak olacak.

Beşiktaş Belediyesi’nin gelenekselleşen uçurtma şenliğine her yıl binlerce çocuk ve aileleri katılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalde uçurtmaların yanı sıra çocuklar için pek çok sürpriz etkinlik yer alacak. Yiyecek içecek stantları da festivale renk katacak.

Yeni Etkinliker