Cumhuriyetimizin 95. Yılı Resmi Törenle Kutlandı!

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2018 Pazar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95. yılı, Beşiktaş Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Resmi törene; Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, okul yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler okundu, bando gösterileri yapıldı. Törende konuşan Başkan Vekili Tahir Doğaç, tüm katılımcıları; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek olan fener alayı yürüyüşü ve konser etkinliklerine davet etti.