Tahir Doğaç Beşiktaş Web TV’ye Konuk Oldu!

Türkiye’nin en yeni kent televizyonu Beşiktaş Web TV’nin ilk konuğu Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç oldu.

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2018 Salı

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, Beşiktaş Web TV Genel Yayın Yönetmeni Uğur Tutçuoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen Günün Konuğu programına katıldı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından hizmete sunulan Beşiktaş Web TV, 12 Kasım Pazartesi günü test yayını yapmaya başladı.

Türkiye’nin en yeni kent televizyonu Beşiktaş Web TV’nin ilk konuğu ise Başkan V. Tahir Doğaç oldu. Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda gündemi değerlendiren Tahir Doğaç, Beşiktaş Web TV Genel Yayın Yönetmeni Uğur Tutçuoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Web TV’nin yayın hayatına başlamasından dolayı heyecan duyduğunu ifade eden Doğaç, “Bizi dinleyen yurttaşlarımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Beşiktaş; kulübüyle, çarşısıyla, halkıyla, Cumhuriyetçiliğiyle ve Atatürk’ten emanet değerleriyle simge bir ilçedir. Demokrasimiz ve özgürlüklerimizle; aydınlık meşalesini tüm Beşiktaşlılarla birlikte taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Beşiktaş Web TV hafta içi her gün 20.00-24.00 saatleri arasında yayında olacak. Beşiktaş Web TV’nin içeriğinde ise; haber  ve söyleşi programları, röportajlar, yarışmalar, belgeseller, dizi-film gösterimleri dışında Beşiktaş’a dair her şey yer alacak.