Başkan V. Tahir Doğaç’tan Ziyaret!

Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2018 Perşembe

22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü kutlu olsun!

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü kapsamında Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizi ziyaret etti. Polikliniğimizde tedavisi yapılan miniklerimizle ve aileleriyle sohbet eden Doğaç, çocuklara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tahir Doğaç aynı zamanda, Beşiktaş Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde görev yapan diş hekimlerimizin 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü’nü kutladı. Hizmetleri için diş hekimlerimize teşekkür eden Doğaç, “Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz, Beşiktaş’ta yaşayan ve okuyan 5-14 yaş arası çocuklarımızın diş sağlığı seviyelerini yükseltmek ve yaşam kalitelerini artırmak için hizmet sunuyor. Çocuklarımıza erken yaşta Ağız ve Diş Sağlığı bilincini kazandırıyoruz. Bu vesileyle özveriyle çalışan tüm diş hekimlerimizin de Dünya Diş Hekimliği Günü'nü kutlarım” şeklinde konuştu.