Prof. Dr. Ergün Aybars ile Söyleşi!

Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2018 Cumartesi

Beşiktaş Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk” konulu bir söyleşi düzenledi. Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ergün Aybars’a sahnede Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç eşlik etti.

Lise öğrencilerinin katıldığı söyleşi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Gençlere Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan Ergün Aybars; Atatürk’ün gerçek bir demokrasi insanı olduğunu ifade etti. Başkan Vekili Tahir Doğaç ise “Öncelikle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Beşiktaş Belediyesi olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanındayız. Kültür merkezlerimiz sizlere her zaman açık” dedi.

Soru-cevap kısmı ardından sona eren söyleşide; öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” kitabı dağıtıldı.