3 Aralık Dünya Engelliler Günü!

Bir gün değil, her gün yanınızdayız…

Eklenme Tarihi: 03 Aralık 2018 Pazartesi

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerimizle bir araya geldi.

Beşiktaş Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir kutlama düzenledi. Dilek Sabancı Parkı içerisindeki Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerimiz ve aileleri katıldı. Engelli dostlarımız müzik eşliğinde dans ederek gün boyunca doyasıya eğlendi.

Üzerinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü yazılı pastayı katılımcılarla birlikte kesen Başkan Vekili Tahir Doğaç, engelli dostlarımızla yakından ilgilendi. Etkinlik sonrası konuşan Doğaç, “Sevgi ve saygı anlayışı ile yaptığımız çalışmalarımızla engelsiz yarınları kurmaya devam edeceğiz. Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil her zaman yanınızdayız” dedi.