Kadınların Karar Alma Süreçlerine Katılımını Destekleme Atölyesi

Beşiktaş Belediyesi, belediye personeline yönelik eğitim ve atölye çalışmalarına devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 19 Aralık 2018 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, “Kadınların Karar Alma Süreçlerine Katılımını Destekleme” atölyesi düzenledi. AÇEV - Anne Çocuk Eğitim Vakfı Kadın Güçlenme ve Okuryazarlık Birimi Yöneticisi Meltem Cantürk’ün katılımıyla gerçekleşen atölyede; yerel yönetimlerden hizmet alan kadınların karar alma süreçlerine katılımı konusu üzerine konuşuldu.

19 Aralık 2018 Çarşamba günü Beşiktaş Belediye Başkanlık Binası toplantı salonunda gerçekleşen atölye çalışmasına; başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

“Kadınların karar mekanizmalarında yer alması,
doğrudan katılım araçlarının geliştirilmesine bağlıdır...”

Meltem Cantürk ise bu aşamada yerel yönetimlere düşen görev ve sorumlulukları personelimizle paylaştı. Dünyadan ve Türkiye’den örneklerin incelendiği çalışma boyunca kent hizmetlerinin kalitesinde yurttaş katılımının önemine değinildi.