Dijital Gelecek Yarını Kodlayanlarla Şekilleniyor!

Yarını kodlayanlar, Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi'nde…

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2019 Perşembe

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği, Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük etmek, genç nesilleri eğitimle güçlendirmek ve kodlama bilincini yaymak amacıyla bir araya geldi. Yarını Kodlayanlar Projesi’ndeki eğitimler sayesinde çocuklarımız sadece teknoloji tüketicisi olmayıp, yeni teknoloji ve dijital eser yaratmanın yollarını öğrenecek.

Proje kapsamında verilen eğitimlerde çocuklara 4 temel değerin öğretilmesi hedefleniyor: "Hayal et, tasarla, yap ve paylaş." Bu değerler, “Kendin Yap” kültürünün de temelini oluşturuyor. Yeni fikirler her zaman hayal etmekle başlar. Çocuklarımızın hayal gücünü harekete geçirmeyi hedefliyoruz. Onlara hayal ettikleri düşünceleri tasarlama imkânı sunuyoruz. Eğitimler ile birlikte 7-14 yaş arasındaki çocuklara kodlama becerileri ve robotlarla çalışmayı aktarmayı hedefliyoruz.

4 saat sürecek olan eğitimler, 21 Ocak - 1 Şubat 2019 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi’nde gerçekleşecek.

Eğitim Takvimi için Tıklayınız.

Eğitim Tarihi: 21 Ocak - 1 Şubat 2019
*Yarını kodlayanlar eğitimi kontenjanı dolduğundan, başvurular sona ermiştir.

Kayıt ve Bilgi için: Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi
E-posta: bilimmerkezi@besiktas.bel.tr
Adres: Zeytinoğlu Cad. No:1 (Akatlar Kültür Merkezi üstü)
Tel: (0212) 351 82 59