"Through The News" Projesi İspanya Malaga’da Gerçekleşti!

Beşiktaş Belediyesi, gençler için düzenlenen Avrupa Birliği projelerinde yer almaya devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 24 Ocak 2019 Perşembe

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Programı altında yer alan; belediyemizin de proje ortağı olduğu "Through The News" (Haberlere Bakış) eğitimi İspanya Malaga’da gerçekleşti.

Ana konusu sosyal medya haberleri olan projeye; 8 gün boyunca İtalya, İngiltere, Hırvatistan, Makedonya, Romanya, Polonya, Slovakya, Yunanistan, Fransa, Portekiz, İspanya ve Türkiye’den 22 gençlik çalışanı katılım sağladı. Malaga’daki yerel Sur Gazetesi’nin de ziyaret edildiği programda katılımcılar kendi gazetelerini oluşturup tanıtma şansı yakaladılar.

Tüm masrafların Avrupa Birliği tarafından karşılandığı projeye Beşiktaş Belediyesi adına katılım sağlayan Batuhan Türkoğlu, bu eğitim sayesinde yeni kültürlerle tanışma şansı yakaladığını ve farklı öğrenme yöntemleriyle bilgiye ulaştığını ifade etti.

**Yeni projelerimiz ile ilgili tüm duyurular için besiktas.bel.tr web adresimizi takipte edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: Beşiktaş Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü
Tel: 0212 319 42 42 Dahili no: 4258