Sandık Başına Gitmek için Engel Yok!

Beşiktaş Belediyesi'nden 31 Mart Yerel Seçimlerinde engelsiz hizmet...

Eklenme Tarihi: 25 Mart 2019 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi, 31 Mart Yerel Seçimlerinde; yaşlı, engelli ve evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacak.

Seçimlerinin yapılacağı 31 Mart Pazar günü, bedensel engelli seçmenlerin oy kullanabilmesi için “Dost Eller Taksi” hizmet verecek. Beşiktaş ilçesinde oy kullanacağı okula gitmek isteyen engelli vatandaşlar, önceden randevu alarak seçim günü kolaylıkla oy kullanıp evlerine dönebilecek.

Evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların oy kullanabilmesi için ise “Hasta Nakil Ambulansı”ulaşım desteği sağlayacak.

Araç desteği için yönlendirme çağrı merkezi üzerinden yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve randevu talebi oluşturmak için 444 44 55 no.lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.